(VIDEO) POZLILO MU: Nakon zahteva produkcije Bebici se pred svima SLOŠILO Sada će dokazati...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2024, 08:35

(VIDEO) POZLILO MU: Nakon zahteva produkcije Bebici se pred svima SLOŠILO "Sada će dokazati..."

Veliko iznenađenje!

Kao i svakog ponedeljka do sada, i ovo je bilo rezervisano ua "Izbor potrčaka" sa Milanom Miloševićem.

Aleksa Erski izabrao je svoje potrčke. On se poigrao sa mnogim ukućanima i na kraju izabrao Nemanju Gačića i Teodoru Delić. U momentu kada se Erski odlučio za ovo dvoje takmičara, videlo se na licu Nenada Macanovića da nimalo nije zadovoljan ovom odlukom.

- Nisam znao kako da odaberem, da li da to budu neki muž i žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili nekog ko se ne podnosi. Pogubljen sam prvi put, tako da sam dosta razmišljao o tome. Podići ću Božu i Uroša, Anđela i Maju, Munju i Lejdi, Uroša Rajičića i Tamaru Tiktok i Majčicu i Stefani. Maja i Anđelo da sednu, Lejdi Di i Munja, Uroš i Boža da sednu, Majčica i Stefani, svi neka sednu. Potrčci će biti Gačić i Teodora Delić. Mislim da između njih postoji neka emocija, smatram da će biti zanimljivo u izolaciji, i zbog Bebice i da razjasne njihov odnos. Ona prema meni ima neki animozitet, čak mi je i rekla da me ne miriše baš najbolje. Gačića gotivim ali mislim da nisu čiste emocije između njih - rekao je Aleksa.

- Ja ću dokazati da tu nema ničega. Može i Nenad da spava pored nas ako želi, tu neće biti ničega. Hvala što me je poslao jer ću dokazati na čemu sam. Ja njega ne mogu očima da smislim jer ne volim pičkaste muškarce - rekla je Teodora.

- Ja sam ovo čak i očekivao tako da nisam iznenađen - rekao je Gačić.

- Što se tiče izolacije neći ići sa njom, ići će sama, naravno da joj verujem da neće biti ničega, sada će se dokazati koliko je naša ljubav jaka -rekao je Bebica.

- Imaćemo zdravu normalnu komunikaciju, ništa previše prisno ali naravno da neću da ćutim dok smo u istoj prostoriji. Neće meni niko da postavlja ultimatume niti da me kontroliše, radiću šta ja hoću, ne može meni niko ništa da zabrani - rekla je Teodora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.