(VIDEO) Obezbeđenje JURI POMAHNITALU MILJANU: Ušla u crveno, demolira imanje - ne mogu da je obuzdaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 14:49

(VIDEO) Obezbeđenje JURI POMAHNITALU MILJANU: Ušla u crveno, demolira imanje - ne mogu da je obuzdaju

Jezivi kadrovi su odmah ugledali svetlost dana.

Takmičarka "Elite", Miljana Kulić noćas je napravila haos u emisiji "Pitanja gledalaca", gde se žestoko sukobila sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Letele su flaše u Beloj kući, Bebica je čak tražio da bude izveden, a nakon ovoga je Kulićeva napravila novi haos.

Ona je otišla do garaže, uzela kamenje i krenula da gađa prozore i vrata, a potom i da ruši biljke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po imanju (možete pogledati OVDE).

Miljana je zatim ušla u hotel i nastavila da ruši sve pred sobom, a obezbeđenje je počelo da je juri, međutim, ona je nastavila da uništava sve pred sobom.

Kako fanovi rijalitija "Elita" pišu, Miljana je navodno mešala alkohol i antidepresive, zbog čega je došlo do njegog prebacivanja, dok drugi smatraju da besni zbog toga što se Lazar Čolić Zola nije vratio u rijaliti.

Srbija Danas/društvene mreže/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.