(VIDEO) Maca Diskrecija: Tijana zna da kopa, a ne zna da se našminka!

Izvor: Kurir, 07.Jun.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Maca Diskrecija: Tijana zna da kopa, a ne zna da se našminka!

Tijana je pokazala i svoju drugu stranu, da zna da kopa i pomaže baki, ali ne zna da se sredi i našminka, prokomentarisala je Maca

Produkcija rijalitija "Parovi" poslala je Natašu Šaviju, Tijanu Ajfon i Nenada Marinkovića Gastoza "napolje" kako bi pokazali svoje radne sposobnosti.

Naravno, njihvu "akciju" je zabeležila i kamera. Svi snimci su bili prikazani ostalim takmičarima rijalitija "Parovi" koji su videli kako Šavija sklapa šporet "smederevac", Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << konobariše, a Tijana obavlja seoske poslove,.Njihov rad prokomentarisala je Maca Diskrecija, koja je samo za Tijanu Ajfon imala reči hvale.

"Tijana je pokazala i svoju drugu stranu, da zna da kopa i pomaže baki, ali ne zna da se sredi i našminka. Gastoz se sam nudio da se slika sa fanovima i sav je bio ufuran, a narod to ne voli", rekla je Diskrecija dok je za Natašu prokomentarisala da joj nije jasno kako je toliko radila a da se na njoj ne vidi nijedna kap znoja.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.