(VIDEO) KIJA SE VRATILA U ZADRUGU: Ne treba mi ništa, NISAM DOBRO!

Izvor: Svet, 01.Maj.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KIJA SE VRATILA U ZADRUGU: Ne treba mi ništa, NISAM DOBRO!

Nakon nervnog sloma koji je doživela Kristina Kockar je bila hospitalizovana, međutim čim joj je bilo bolje ona se ipak vratila u rijaliti.
Oko nje su se odmah okupili cimeri, a ona im je priznala:
Primila sam dve injekcije. Ma kako da mi bude bolje. Ne treba mi ništa. Dali su mi sendvič ni to nisam mogla da pojedem Malo sam se istuširala ali ja stvarno nisam dobro – rekla je Kockareva svojim cimerima.
Sloba nije napuštao svoju još uvek aktuelnu suprugu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << međutim Luna nije htela da izađe ni da se pozdravi sa njom.

SvetPrintscreen
The post (VIDEO) KIJA SE VRATILA U ZADRUGU: Ne treba mi ništa, NISAM DOBRO! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KIJA SE VRATILA U ZADRUGU: Sloba odmah prišao da vidi kako je! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2018

Kristina Kockar noć provela na klinici jer se osećala jako loše nakon razgovora sa suprugom, Slobodanom Radanovićem KRISTINA Kija Kockar upravo se vratila u Zadrugu. Ona je noć provela na klinici jer se osećala jako loše nakon razgovora sa svojim suprugom, Slobodanom Radanovićem....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.