NJEGOVA DOBROTA JE BOŽANSKA! Zadrugar prišao sirotoj Kiji i pomogao joj u NAJTEŽEM PERIODU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGOVA DOBROTA JE BOŽANSKA! Zadrugar prišao sirotoj Kiji i pomogao joj u NAJTEŽEM PERIODU!

Divan gest!

Kristina Kija Kockar se danas vratila u "Zadrugu" nakon noći provedene na privatnoj klinici. Ona je imala zdravstvenih problema nakon žestoke svađe sa svojim suprugom Slobom Radanovićem, ali se sada oseća mnogo bolje.

Nakon što su je ugledali na kapiji, cimeri su odmah prišli Kiji da je pitaju kako je, međutim velika većina nije obraćala pažnju, te ni u jednom trenutku nisu prišli Kockarevoj.

Jedan od onih koji su se našli Kristini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u nevolji bio je Radosav Stefanović Žuti, koji joj je bez ustručavanja prišao, pitao za zdravlje i ponudio hranu, salatu, piće i sve drugo što su zadrugari dobili od Velikog šefa povodom proslave Prvog maja.

Kristina je prihvatila hranu od Žutog, iako je samo nekoliko minuta pre toga odbila Slobu kad joj je ponudio isto.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZABRINULA SVE OKO SEBE Kija Kockar: "Ne pomažu mi ni pilule, ni injekcije, TATA ĆE MI POMOĆI"

Izvor: Blic, 01.Maj.2018

Kija se danas vratila u "Zadrugu", nakon noći provedene na klinici. Njoj je pozlilo nakon rasprave sa suprugom Slobodanom Radanovićem, pa je bila hospitalizovana sve dok joj nije bio bolje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.