(VIDEO) JELENA ISPROZIVALA ATINU: Napadaš Macu, a spavaš gola!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JELENA ISPROZIVALA ATINU: Napadaš Macu, a spavaš gola!

Problem je nastao kada je Jelena izjavila da joj nije jasno zašto Atina proziva Macu kada ona spava polugola

Jelena Golubović sukobila se sa Atinom Ferari, a problem je nastao kada je Jelena izjavila da joj nije jasno zašto Atina proziva Macu kada ona spava polugola.

Ovo se nije svidelo igračici pa je počela da se unosi u lice Golubovićevoj.

"Šta tebe boli uvo sa kim i kako ja spavam?! Šta te boli uvo bre?!", vikala je Atina i nastavila da napada Jelenu zbog njenih navodnih kockarskih dugova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jelena isprozivala Atinu Napada Macu a spava gola

Izvor: medio.rs, 19.Mar.2015, 10:48

Igračica joj nije ostala dužna..Jelena Golubović sukobila se sa Atinom Ferari...Problem je nastao kada je Jelena izjavila da joj nije jasno zašto Atina proziva Macu kada ona spava polugola. Ovo se nije svidelo igračici pa je počela da se unosi u lice Golubovićevoj...- Šta tebe boli uvo sa...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.