(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK MAJE I ZOLE - Dok je Miljana KRVARILA, on je radio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK MAJE I ZOLE - Dok je Miljana KRVARILA, on je radio OVO!

Bila je u pravu.

Sinoć, posle kiretaže, čim se Miljana Kulić vratila, surovo je napala Lazara Čolića da je flertovao sa Majom i da je iskoristio priliku, kada ona nije tu, da deli komplimente.

Kao što znamo, Lazar je Maji slao poruke preko društvene mreže Instagram, nedugo nakon što se završila druga sezona rijalitija "Zadruga", ali je sve to zaboravljeno, kada se pomirio sa Miljanom.

Ovoga puta, Miljana ga je žestoko napala da je davao komplimente >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maji u njenom odsustvu, dok je on tražio snimak, govoreći da Kulićeva laže i da jedva čeka četvrtak, kad su video snimci, da puste taj video, da bi joj dokazao da nije istina.

Došli smo do tog snimka, koji pokazuje baš ono što je Miljana tvrdila, a to je da se Lazar smejao Maji, pa čak i detalj da je Marinkovićeva pogledala u kameru, koja ih je snimila.

Pogledajte sve u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.