(VIDEO) HAOS! UDARIO JOJ ŠAMAR, pa dobio NOMINACIJU - Ovaj zadrugar treba da LETI NAPOLJE zbog OVOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 17:01

(VIDEO) HAOS! UDARIO JOJ ŠAMAR, pa dobio NOMINACIJU - Ovaj zadrugar treba da LETI NAPOLJE zbog OVOGA

Ne može da mu pređe preko toga!

Zadrugari su danas dobili težak zadatak od Velikog šefa. Nakon što su se okupili na Rajskom ostrvu, oni su dobili obaveštenje da danas moraju da nominuju jednog zadrugara za kog smatraju da treba da napusti Zadrugu.

Kristijan Golubović je nominovao Frana Pujasa, a kao najveći razlog naveo je šamar koji je Fran udario svojoj devojci, pre Zadruge, o kojem je par pričao u emisiji sa Milanom Miloševićem.

- Treba da pokažete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj stav i da budete britki kad dođe na rasprave, ne samo da se svađate. Jedini koji mi je bio blizak, kome moram da dam glas, to je Fran. Obećao sam mu majicu u kojoj sam bio u meču, imaćeš i moj grb, davali su mi dosta novca za nju, a ti ćeš imati priliku da je nosiš. Nominujem te jer si udario šamar ovom heroju - istakao je Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.