(VIDEO) GROZNO! A imala je samo 15 godina! Meduza opisala kako je bila SA DVOJICOM za jedno veče

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) GROZNO! A imala je samo 15 godina! Meduza opisala kako je bila SA DVOJICOM za jedno veče

Šokirala sve!

Učesnici pete sezone "Parova" ne prestaju da nas šokiraju. Ovoga puta u razgovoru sa Anđelom Lakićević, jedna stanovnica luksuzne vile otkrila je detalje iz svog ljubavnog života.

Sandra Meduza ispričala je kako je sa samo 15 godina imala prilično buran emotivni život. Ona je otkrila kako je izlazila sa dva momka istovremeno, i kako se ta situacija nije baš najbolje završila.

,- Bila sam u vezi sa jednim, a muvala sam se sa drugim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Onda sam se dogovrila da se vidim i sa jednim i drugim isto veče. Dok sam bila sa dečkom, ovaj drugi je naišao jer je došao ranije. Onda je nastao haos - ispričala je Sandra.

IZNENADIO SVE! Ovaj učesnik Parova je venčani kum Ace Lukasa! (VIDEO)

A kako se cela situacija završila - pogledate video!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.