(VIDEO) EMOTIVNO: Anastasija peva Cecinu pesmu pokojnom ocu!

Izvor: Kurir, 10.Avg.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) EMOTIVNO: Anastasija peva Cecinu pesmu pokojnom ocu!

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je imala nastup u najvećoj crnogorskoj diskoteci, a Anastasija je i ovog puta pružila podršku majci iz publike.

Anastasija se cele noći provodila s drugaricama uz mamine hitove, no jedna pesma posebno ju je dirnula. U pitanju je numera "Pile", a reči pesme posvetila je pokojnom ocu.

A video posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Aug 9, 2015 at 6:06pm PDT

Anastasija fizički neodoljivo podseća na svoju majku, te dok izvodi njene pesme izgleda kao da gledamo Cecu na početku karijere.

A video posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Aug 9, 2015 at 5:15pm PDT

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posvetila je pokojnom ocu: Ovako Anastasija peva jednu od najlepših Cecinih pesama (VIDEO)

Izvor: Story, 10.Avg.2015

Anastasija Ražnatović, foto: INstagram/raznatovicanastasija..Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je imala nastup u najvećoj crnogorskoj diskoteci, a Anastasija je i ovog puta pružila podršku majci iz publike...Anastasija Ražnatović odgovorila na pitanja koja mnoge zanimaju: Veljko i ja smo samo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.