(VIDEO) EKSPLICITNO: Vrela akcija ZATRESLA Elitu, od njih dvoje nije moglo da se spava

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 12:31

(VIDEO) EKSPLICITNO: Vrela akcija ZATRESLA "Elitu", od njih dvoje nije moglo da se spava

Pravili se da nema nikoga u krevetima do njih.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" takmičari se standardno spremaju za odlazak na spavanje. Međutim, njih dvoje imalo je drugi plan.

Novi učesnici "Elite" Sara Merbelja i Uroš Rajačić već su "overili" jedno drugo malo nakon ulaska u "Elitu", ali do ove večeri ostali učesnici mogli su da imaju miran san. Tokom noći, ovaj par im je to onemogućio.

Naime, uprkos tome što je Rajačić pre par dana oterao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od sebe Saru, ona mu se noćas vratila, te su ponovno pomirenje jako glasno "proslavili".

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, njihova vrela akcija probudila je čitavu sobu, a da neprijatnost bude još veća, njih dvoje se nisu obazirali na krevete oko njih. Iz tog razloga, svi njihovi cimeri imali su prilike da gledaju uživo film za odrasle. Degutantno, zar ne?

Snimak možete pogledati klikom OVDE.

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Sara je ušla u pušionicu i krenula da sedne u krilo kod Uroša, ali ju je on oterao od sebe jer mu je gadno što ima menstrualni ciklus. Njoj je bilo jako neprijatno i nije joj bilo jasno zbog čega on tako burno reaguje, a po svemu sudeći izgleda da Uroš ne želi da ponovo strastvenu noć sa Sarom i da će krenuti dalje.

Saro, kloni se od mene. Dobila si, imaš menstruaciju, ti kao da ne znaš da je to prljavština - kazao je Uroš.

Kakva prljavština? - upitala je Sara.

Molim te se pomeri iz mog krila - poručio je Uroš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.