(VIDEO) Đorđe David se oglasio iz bolnice, JEDVA DOLAZI DO DAHA! To mi nije trebalo Sve ljude moli OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Đorđe David se oglasio iz bolnice, JEDVA DOLAZI DO DAHA! "To mi nije trebalo" Sve ljude moli OVO

Teško je!

Đorđe David danas je potvrdio da je zaražen korona virusom.

- Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prođe, ali... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas! - napisao je on.

- Ovako... Upala pluća, stravično kašljanje", grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: "Temperatura tu i tamo... šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar... onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom.

- Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem... ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve porijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje koelge iz žirija iz "Zvezde Granda", Popoviću hvala ti. Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće - zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

Đorđe David pod maskom za Prva TV: Prvi put u životu sam u BOLNICI! pic.twitter.com/WI2RXioewD

— Babica Travica (@BabicaTRAVICA) March 26, 2020

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.