(VIDEO) AUUU! ČUVENI ŠAMPION SRPSKOG RIJALITIJA se SAMOZADOVOLJAVAO u VIDEO četu! Snimao UD kako...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 23:50

(VIDEO) AUUU! ČUVENI ŠAMPION SRPSKOG RIJALITIJA se SAMOZADOVOLJAVAO u VIDEO četu! Snimao UD kako...

Sve se vidi!

Rijaliti učesnik Mladen Vuletić je zaintrigirao javnost svojim učešćem u rijalitiju Parovi, a mnogo se nagađalo da li će postati i stanar Bele kuće u Zadruzi gde se nalazi njegova bivša devojka Maja Marinković, ali i Dalila Dragojević koja je diskvalifikovana.

Tviterom kruži snimak u kom Mladen komunicira sa devojkom koja ga moli da joj snimi polni organ na šta on ne pristaje, ali nakon nekoliko minuta ubeđivanja posustaje i na nekoliko sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snima svoj ponos neznajući da druga strana snima ceo razgovor drugim telefonom.

SNIMAK POGLEDAJTE KLIKOM OVDE!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.