VIDELA SAM DA GA NE VOLIM! Miljana nakon HAOSA sa Zolom OTKRILA da ŽELI DA BUDE sa Bebicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 00:18

"VIDELA SAM DA GA NE VOLIM!" Miljana nakon HAOSA sa Zolom OTKRILA da ŽELI DA BUDE sa Bebicom

"Mogu da zaključim da se nisi vratila Bebici jer ne voliš Zolu, nego zato što te je Zola povredio!"

U toku  emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je pokrenuo novu temu, a to je "ljubavni trougao" Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice.

- Meni on (Bebica) oprašta i prepisuje to mojoj nestabilnošću i ludošću. Presudilo je to da me neko ne ponižava, ne osećam se lepo. Iscepala sam stvari kad mi je rekao da me iz**be Bebica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - počela je Miljana.

- Šta je razlog da sve daš Zoli, je l' te toliko uvredio - pitao je Milan.

- Da. U radionici je rekao da me Nenad iz**be. Te reči Filipa Cara i Marka Osmakčića, pa nisam ja sa njima u odnosu, ja takve reči ne dozvoljavam. Bila sam i sa jednim i sa drugim. Videla sam da ga ne volim i da planiram da budem sa Bebicom. Za to se slažu moji roditelji i on će meni da oprosti to. Ružno je to što sam dozvolila sebi, najgora sam. Ja više sa Zolom nikada neću biti, a kamoli napolju. Sa takvom prostačinom i seljačinom ne želim da budem. Videla sam da kupuje mir, znao je da ko god da je u priči sa mnom da je aktuelan. Ne želim da budem sa nekim ko vređa moju majku, porodicu, nije ni pitao kako je Željko - pričala je Miljana.

- Mogu da zaključim da se nisi vratila Bebici jer ne voliš Zolu, nego zato što te je Zola povredio - rekao je Milan.

- Tako je. Bebica se nikada nije ponašao prema meni, kao prema nekoj ku**i. On je rekao Bebici sve, kako bi me ponizio. Testirala sam sebe. Meni treba neko ko me poštuje, ceni i na kraju voli i ko poštuje ceni i voli moju porodicu i moje dete. Ja da sam htela takvog muškarca, otišla bih u brdo i našla bih ovakvu seljačotinu - rekla je Miljana.

- Je l' ćeš imati odnose sa Bebicom posle Zole - pitao je Milan.

- Neću imati ovde odnose sa Bebicom. Prezentovala sam sebe kao ku**u i prostitutku u odnosima - rekla je Miljana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JA SAM VIDEO DA SE NJEN POGLED DEFORMISAO!" Zola se ŽESTOKO POKAJAO što je bio sa Miljanom, nije je ŠTEDEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022

"Ona ima onu najstariju narav, nažalost."..U toku emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević podigao je Lazara Čolića Zolu, kako bi progovorio o preokretu koji se desio u odnosu sa Miljanom Kulić...- Jasno vam je svima kakav je naš odnos bio, nikad bolji i nikad zanimljviji. Ja sam video...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.