VEZA SA KENANOM JE LAŽNA i SMIŠLJENA? Miljana Kulić SUROVO ISPONIŽAVALA Rialdu: Jako si ZLA, bezobrazna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 17:34

VEZA SA KENANOM JE LAŽNA i SMIŠLJENA? Miljana Kulić SUROVO ISPONIŽAVALA Rialdu: "Jako si ZLA, bezobrazna!"

"Folirant si, sve radiš smišljeno!"

Ovonedeljni vođa kojeg je postavila Nataša Radan po izbacivanju iz "Zadruge" je Rialda Karahasanović.

Ona je ušla u sukob sa Miljanom Kulić danas kada je u toku podela budžeta.

- Šta da ti kažem. Možeš da me smatraš i zlom i ovakvom i onakvom, to je tvoje pravo... Ja tebe prva nikad nisam dirala, sve dok ti nisi mene. Nikad te nisam osuđivala, tvoj život je tvoj život. Ja tebe ne mrzim, ali smatram da radiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke stvari... Evo npr. ja ti pomerim tiganj na veću ploču, ti ga gurneš i baciš - krenula je pevačica.

- Ne, nije tako bilo, jako si zla, bezobrazna, u čoporu si, ne možeš sama da funkcionišeš, folirant si, sve radiš smišljeno, odnos sa Kenanom ti je smišljen, očima ne možeš da me gledaš. Ti si devojka koja neće da da malo mleka, a iza kreveta imaš 5, 6 mleka. Hleb nećeš da daš! - odmah je skočila Miljana.

- Ti si pre neki dan uzela Ermini poslednje parče koje je imala, sela si i jela sa osmehom - uzvratila je Rialda.

- Ovo je sve novac Velikog šefa. Ja dobijam male budžete, Kenan otrči i kupi sve što tamo postoji, ja se ne stidim kada pitam za hranu. Ti si rekla da ja uriniram. Ti nemaš hrabrosti sa mnom da se suočiš, da priča lice u lice, nego tražiš podršku ostalih zadrugara. Odličan si folirant, želim ti što pre da vratiš dugovore - govorila je Kulićeva.

- Ja želim tebi sve najbolje, ali prvo moraš da vratiš svoj um u normalu. Ti si pre svega majka, koja ne treba sebe da prezentuje u najgorem mogućem svetlu. Ružno je da tvoje dete gleda ono sa Kristijanom, to je ružno, to je neukusno - pričala je Rialda.

- Ja sam žena majka kraljica. On je to izmislio! - uzvratila je Miljana.

- Ja se kunem u svoje dete da mi je pila sp*rmu, a ona ne sme da se zakune u svog Željka da nije - ubacio se Kristijan.

- Nemoj da tražiš podršku u drugima, ne možeš sa mnom da se izboriš! - dodala je Kulićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.