VEZA PRED PUCANJEM?! Karić izneo PROBLEME koje ima sa misicom, ona se branila: Kako LAŽE, ja ne smem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 19:55

VEZA PRED PUCANJEM?! Karić izneo PROBLEME koje ima sa misicom, ona se branila: "Kako LAŽE, ja ne smem..."

Nije je štedeo!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nedavno su se upustili u vezu, ali umesto idile kakva uglavnom vlada na početku ljubavi, njih dvoje se svakodnevno susreću sa problemima. Sinoć su se tokom žurke posvađali i nisu sigurni da li će nastaviti sa svojom ljubavnom pričom, s obzriom na to da se često sukobljavaju.

Stefan je gostovao u emisiji "Amnezija" i tom prilikom govorio je o romansi sa misicom. Na početku gostovanja otkrio je o čemu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao sa Drvetom mudrosti.

- Imao sam zadatak da saznam ko je pisao pesmu, ja mislim da je to Ermina pisala. Mislim da nije niko od novih pisao. Dobili smo Jovana i ja jedan dan na Rajskom ostrvu. Provešćemo noć tamo, nadam se da je sa doručkom. Šalim se, ne treba nam ništa, bitno nam je da rešimo naše probleme. Ja sam mislio da sam ja najteži čovek na svetu i scenarista, ali ne. Ona je krenula da pravi scenarija u svojoj glavi - pričao je Stefan, a misica je sa Miljanom Kulić to negirala:

- Kako laže, nego ja ne smem ništa da kažem - rekla je misica Miljani.

- Ona ćuti, ćuti, pa se naljuti, pa mi prebaci na neki pogrešan način. A ja sam ljubomoran, video sam neke stvari. Moram prvo sa njom da rešim, da vidim na čemu smo. Mnogo smo slični, to nas možda i remeti. Upada mi u reč, preokreće priču na svoju vodenicu... Videćemo se da li ćemo se pomiriti, sada nismo dobri - nastavio je Karić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.