VEZA NA “KLIMAVIM NOGAMA”? SANJA POBESNELA ZBOG ONOGA ŠTO JE MATORA URADILA U “ZADRUZI”!

Izvor: Svet, 25.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEZA NA “KLIMAVIM NOGAMA”? SANJA POBESNELA ZBOG ONOGA ŠTO JE MATORA URADILA U “ZADRUZI”!

Sanja Stanković mirna srca pustila je svoju partnerku Jovanu Tomić Matoru u rijaliti “Zadruga 2” uverena da neće praviti greške iz prve sezone ovog rijalitija.
Međutim, Tomićevoj je i ovog puta jezik brži od pameti, pa je sa zadrugarima delila informacije iz njene ljubavne veze sa Sanjom koje je trebalo da budu njihova tajna.








View this post on Instagram







>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<







https://youtu.be/cfWBVzcVssA Poslusajte ☺️
A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Nov 24, 2018 at 9:32am PST


Stankovićeva je priznala u emisiji “Kontravizija” da joj se ovaj Matorin gest nimalo nije dopao.
– Smeta mi što mnogo priča. Pre neki dan je pričala nešto što mi se nije dopalo. Pričala je o našem seksualnom životu. To nikako nije trebalo – rekla je Sanja.
Ona je priznala da joj odvojenost od devojke teško pada.
– Pamtim i bolje dane, Jovana me mnogo muči. Ne spavam, gledam lajv do pet ujutru. Stalno mi stižu klipovi. Meni je teže nego Jovani. Sad znam kako je bilo mojoj mami, Jovana i ja smo godinu i po dana po 24 časa bile zajedno. Ovo je prvi put da smo toliko razdvojene – priznala je atraktivna plavuša.

SvetSvet
The post VEZA NA “KLIMAVIM NOGAMA”? SANJA POBESNELA ZBOG ONOGA ŠTO JE MATORA URADILA U “ZADRUZI”! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.