VEZA BILALA I DIVNE JOŠ UVEK TRAJE! Zadrugarka pred Markom priznala detalje odnosa - Muk u studiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 09:55

VEZA BILALA I DIVNE JOŠ UVEK TRAJE! Zadrugarka pred Markom priznala detalje odnosa - Muk u studiju!

Gde ima dima...

U sinoćnom izdanju emisije "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić ugostila je omiljeni kontroverzni par iz sela Dubnica, Marka i Divnu DNK.

Marko i Divna su odgovarali na mnoga pitanja gledalaca, a u jednom momentu se uključio i Divnin bivši emotivni partner.

- Pukovniče, Divna kaže da joj šaljete poruke, a Vi da ste zaljubljeni u Anu. Šta je istina - upitala je Ivana.

- Divna je mene ostavila 10. juna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otišla sa Markom, šta imam da se mešam? To je sve njena sestra spakovala. Marko nema potrebe da se nervira, ja sam zaljubljen u Anu. Divna, ta Ana se borila za tebe, treba da te bude sramota. Šta si radila sa Bilalom? Ti što si moja žema, stvarno si blesava na svoj način - pričao je pilot.

- Ja se čujem sa Bilalom i dan-danas - otkrila je Divna DNK.

Divna DNK je u toku Zadruge 6 danima obletala oko Bilala Brajlovića i poklanja mu pažnju, bez obzira što je kod kuće čekao suprug Marko, koji je takođe bio učesnik "Zadruge". Zadrugarka je otvoreno pričala i o vlaškoj magiji, kojom se, kako sama priznaje, bavila i u rijalitiju, a Bilal je u nekom momentu osećao "simptome" tamne magije.

Po izlaski iz rijalitija, Bilal je počeo da se zabavlja sa Majom Marinković, sa kojom je nedavno i raskinuo, a da li je Divna DNK bila uzrok raskida, nije poznato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.