VEŠTICA ĆE IZGORETI! Fran priznao sve: ANAĐELA JE BILA SAMO GREŠKA! Pujas se pokajao, pa okrivio alkohol

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 22:04

VEŠTICA ĆE IZGORETI! Fran priznao sve: ANAĐELA JE BILA SAMO GREŠKA! Pujas se pokajao, pa okrivio alkohol

Neće joj biti dobro.

Fran Pujas zadovoljan je svojim učešćem u Pinkovom rijalitiju. Iako je na imanje u Šimanovce došao sa devojkom Paulom Hublin, njih dvoje su rastavljeni dočekali povratak u spoljni svet.

Atraktivnu devojku on smatra svojim najvećim promašajem, a zbog čega otkriva u intervjuu za jedan list, u kojem je pričao i o prijateljima iz rijalitija, burnoj prošlosti i Anđeli Veštici, s kojom je imao seks nakon završetka rijalitija, posle čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se posvađali.

Počele su pripreme za "Zadrugu 5", da li će te publika ponovo gledati u rijalitiju?

- Ušao bih, ali i dalje ništa nije sigurno, čekam poziv iz produkcije.

Ko ti je najveće razočaranje u "Zadruzi"?

- Definitivno Paula i Nenad Aleksić Ša!

Šta sada misliš o Tari Simov?

- Nemam baš lepo mišljenje o njoj. Ne verujem da će ona i Ša uspeti. Ako je istina ono što se piše da je Nenad bije i maltretira, ona je luda što to trpi, a njega osuđujem. Opet kažem, ja ne znam šta se dešava, ali ako je istina, onda strašno.

Jesi li se pomirio s Anđelom Vešticom?

- Da li moram to da komentarišem? Ne želim da produbljujem rat sa njom. Bio sam pijan i desilo se da budem sa njom, to je bila greška. Nije istina da sam bio naduvan da ne mogu da izađem iz kola. Ne priča mi se o tome, jer znam kakva je ona, znam da će opet početi da piše svašta i onda nema potrebe za tim. Nismo u kontaktu, ne čujemo se uopšte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.