Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 20:39

VESNA ZMIJANAC UZELA 150.000 EVRA! Koleginica je ODALA, PA ISPRIČALA sve MEDIJIMA: "Nije me PLJUVALA!"

Velika zarada!

Zorica Marković prokomentarisala je period kad je držala kafanu, te je pomenula kolege koje su tu pevale, i tom prilikom nagovestila ko je od kolega pljuvao.

Tvrdi da su svi dobro zaradili.

- Ovde je nekad bilo selo. Sad se izgradilo, zovu ga "Mali Pariz". Tu su bile kafane. Mnogi su pevali. Častili su me što su pljuvali. Nije Darko Lazić, nije Domić, nije Prijovićka. Nisu deca, oni malo stariji. Vesna je pevala ovde godinu dana, Đani. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pričala je Zorica, pa dodala:

- Vesna Zmijanac je ovde uzela 150.000 evra, nije me pljuvala. Radili su i zaradili. Treba obezbediti mesto i lokaciju. I ja sam zaradila, i oni - rekla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.