VESNA RIVAS TEŠKO BOLESNA Jedva govori, trpi jezive bolove i krvari!

Izvor: Svet, 29.Avg.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESNA RIVAS TEŠKO BOLESNA Jedva govori, trpi jezive bolove i krvari!

Spekulisalo se da će Vesna Rivas ući u drugu sezonu rijalitija “Zadruga”, ali ipak čelnicima produkcije nije pošlo za rukom da je dovedu. Vesna je otkrila prave razloge i kroz šta prolazi pa je ove sezone nećemo gledati u rijalitiju.
“Od kada sam izašla iz “Parova”, zdravstveno stanje mi se pogoršalo. Odavno sam dobila ponudu da uđem u “Zadrugu 2″, ali to u ovom trenutku nikako ne bih mogla”, otkrila je za Rijaliti Vesna Rivas.
“Strah me je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da ne završim na operaciji, jer mi je doktor nedavno rekao da su mi se na grlu stvorili polipi i čvorići, a već danima imam stravične bolove. Pijem lekove, međutim, ni meni, a ni lekarima nije jasno kako nema pomaka nabolje. Počela je da me hvata ozbilja frka”, objasnila je Rivasova, a zatim dodala:
“Trebalo bi da uskoro uradim detaljan ultrazvuk i da konačno vidimo šta mi se dešava. Nekada mi se samo od pričanja jave jezivi bolovi i krene da mi ide krv. To su strašne stvari. Ja stalno sebi pričam da će proći i da nema razloga za paniku, ali sada shvatam da hitno treba da povedem računa o zdravlju. Kad me smlati najobičnija prehlada, ja se osećam kao da imam najveći virus na svetu. Meni je trenutno izlaganje bilo kakvom stresu strogo zabranjeno”, kaže ona, a piše “Srpski telegraf”.
“Mislim da je operacija najbolje rešenje jer se jako dugo borim sa ovim problemom koji se, izgleda, nikako ne rešava. Sama sam kriva i luda što odmah nisam reagovala i konsultovala se sa stručnjacima čim sam primetila da imam problem sa grlom. Da sam tako uradila, do ovoga ne bi došlo. Boravak u rijalitiju, gde se svi nadvikuju i jedni drugima upadaju u reč, za mene bi bio koban u ovom trenutku. Ovih dana sam se posvetila porodici i poslu”, zaključila je priču Vesna.
SvetSvet
The post VESNA RIVAS TEŠKO BOLESNA Jedva govori, trpi jezive bolove i krvari! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

VESNA RIVAS TRPI STRAŠNE BOLOVE: Na lekovima je i sve joj je gore! Strahuje za svoje zdravlje!

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018

Spekulisalo se da će bivša učesnica rijalitija Parovi, Vesna Rivas, ući u drugu sezonu rijalitija Zadruga, ali ipak čelnicima produkcije nije pošlo za rukom da je dovedu! Vesna je otkrila prave razloge i kroz šta prolazi, pa je ove sezone nećemo gledati u rijalitiju. “Od kada sam izašla iz...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.