VERILA se Breskvica? Pevačica javno objavila verenički prsten, sve ukazuje na SVADBENA zvona

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 13:53

VERILA se Breskvica? Pevačica javno objavila verenički prsten, sve ukazuje na SVADBENA zvona

Anđela već duže vreme uživa u lubavi sa dečkom kojeg krije od javnost, a sada je njena obajava iznendila sve.

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica dečka, ali i svu privatnost sa njim krije kao zmija noge.

I pre nego što se saznalo za njegov identitet sumnjalo se u to da se pevačica verila što je posledica njenih objava na Instagramu gde je redovno uz zajedničke slike stavljala emitkon vereničkog prstena.

Breskvica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te glasine nikada nije potvrdila, a sada je na Instagramu odgovorila na nekoliko "leksikonskih" pitanja, među kojima je i ljubavni status.

Na ovo pitanje je opet objavila emitkon vereničkog prstena. 

Podsetimo, Breskvica već godinama je u ljubavi sa izvesnim Nikolom S. kog čuva daleko od očiju javnosti. Iako se na javnim dešavanjima ne pojavljuju zajedno, svi su imali prilike da pogledaju snimak koji je osvanuo na Titkoku kada je dečko sačekao na aerodromu.

Korisnici društvenih mreža ostavili su brojne komentare ispod pomenutog videa, a većina njih odnosila se na Breskvicinog bivšeg, repera Vojaža.

- "Vojaž na aparatima", "Šta će Vojaž reći", "Vojažu će pasti mrak na pči kada ovo bude video" - bili su samo su neki od brojnih komentara.

 Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.