VERILA SE Vanja? Pokazala dijamant na ruci: Ša će doživeti POMRAČENJE kada vest dođe do njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 13:54

VERILA SE Vanja? Pokazala dijamant na ruci: Ša će doživeti POMRAČENJE kada vest dođe do njega

Vanja Ignjatović na svojoj društvenoj mreži pohvalila se prstenom, a svi su odmah počeli da sumnjaju da je u pitanju novi momak i veridba.

Bivša žena Nenada Aleksića Ša ostavila je sve pratioce u zabuni, nakon što su se pojavili snimci na kojima Vanja pozira sa Elvinom Kadrićem, bivšim učesnikom "Zvezde Granda".

Naime, dok je Elvin pevao pesmu "Kada ljubav zakasni" u lajvu, Vanja je sa osmehom na licu pokazala prsten koji nosi na ruci. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ovaj potez izazvao je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, gde su korisnici počeli da spekulišu da li je reč o vereničkom prstenu ili možda burmi.

Na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), korisnici su žustro komentarisali ovaj snimak, izražavajući svoje mišljenje i postavljajući pitanja o Vanjinom ljubavnom životu. Rasprave su se razvijale u različitim pravcima, dok su neki iznosili pretpostavke o vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, drugi su analizirali Elvinovu ličnost i njegov odnos sa Vanjom.

"Čekajte, je l' se ova opet verila?! I to sa ovim što se svađao sa svima redom dok nije izbačen iz Zvezda Granda?", "Ne, bre, ovo je burma koju je dobila od Ša, pa zato peva 'Kad ljubav zakasni'", "Ako se udala za Ša, ovaj Elvin je njen tip, prava tempirana bomba", "Ako se razvela, što nosi burmu? Ovo je novi verenički", nizali su se komentari na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, bez konca i kraja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.