VERILA SE NAŠA NAJPOZNATIJA INFLUENSERKA: Tamara Kalinić rekla DA, ceremonija prosidbe i prsten oduzimaju dah

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 15:37

VERILA SE NAŠA NAJPOZNATIJA INFLUENSERKA: Tamara Kalinić rekla "DA", ceremonija prosidbe i prsten oduzimaju dah

Odlučila se za naredni korak u svoim životu.

Tamara Kalinić, naša najuspešnija i najpopularnija modna blogerka, influenserka i istaknuto ime u svetu mode, zaprošena je od strane svog ljubavnog partnera, imena Filipo Testo, koji je inače moćnik u pomenutoj industriji.

O ovako lepoj vesti, Tamara je odmah izvestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, nakon čega je usledio niz poruka, čestitki i lepih reči za buduće supružnike. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta "DA", zauvek sa tobom - napisala je Tamara, a ubrzo su usledile čestitke.

- Predivno, čestitamo, volimo vas dragi ljudi... - samo su neke od poruka koje se još uvek nižu ispod pomenute fotografije.

Tamari je izabranik priredio nezaboravno iznenađenje. Ceo sto je bio u ružama i svećama, a ona se pohvalila i skupocenim prstenom.

Inače, Italijan Filipo Testa je prvi partner o kom je Tamara u javnosti pričala.

Naša najpoznatija influenserka i devojka koja je očarala ceo svet, skoro se preselila da živi u Milanu, u gradu u kom je pronašla svoju ljubav.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.