VERILA SE MILICA VESELINOVIĆ! Pokazala sliku sa bogatim frajerom koji joj je ukrao srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 22:36

VERILA SE MILICA VESELINOVIĆ! Pokazala sliku sa bogatim frajerom koji joj je ukrao srce

Podelila je prelepe vesti.

Milica Veselinović, rijaliti zvezda koja je u Zadrugu ušla još kao maloletnica ukrala je srce jednog zgodnog muškarca. Ona je nakon mnogih grešaka u šestoj sezoni odlučila da se povuče iz medija i promeni život iz korena.

Ona se sada oglasila na svom Instagramu i za svoje pratioce je imala jedno prelepo obaveštenje

Koliko se Veselinovićeva promenila, najbolej se vidi po tome što je srećna u mongamnoj vezi. oan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa svojim pratiocima podelila sliku na kojoj stoji muška šaka sa burmom na ruci a na ženskom prstu stoji verenički prsten.

Večina njenih pratilaca su produtamičili ovaj gest kao Miličinu objavu veridbe.

Ona svoju vezu vešto krije od javnosti, ali je nesumnjivo da je odlučila da svoj emotivni odnos uzdigne na viši nivo. 

Podsetimo, Milica se u prethodnoj sezoni istakla po turbulentnom odnosu sa mnogobrojnim muškarcima uključujući i vezu sa Bilalom Brajlovićem. U petoj sezoni se proslavila po svojoj  problematičnoj vezi sa zgodnim Mensurom Ajdarpašićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.