VERILA SE BRESKVICA?! Objavila sliku kako se drži za ruku sa NOVIM DEČKOM - tu je i PRSTEN! Iznenadila SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 15:54

VERILA SE BRESKVICA?! Objavila sliku kako se drži za ruku sa NOVIM DEČKOM - tu je i PRSTEN! Iznenadila SVE

Stariji je od nje osam godina

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica ne tako davno raskinula je dugu vezu sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Oni su gradili zajedničku muzičku karijeru, a od tada je svako nastavio sam.

Anđela je izbacila samo jednu pesmu, pa se povukla, dok Vojaž ređa hit za hitom i gotovo svakodnevno nastupa po Srbiji i šire.

Dok on gradi muzičku karijeru, Breskvica radi na novoj ljubavnoj vezi. Ona je na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila da ima novog dečka, ali njegovo lice vešto krije.

Danas je objavila sliku na kojoj se drži za ruke sa partnerom, a onda je dodala i emotikon prstena. Tu je bila i šapa njenog psa.

Ipak, kako je ruka okrenuta ne vidi se da li ima pravi prsten, te je sve zaintrigrala njena objava.

Kako se pisalo u medijima, njen novi partner navodno se zove Nikola i stariji je od nje osam godina. Takođe, priča se da su započeli zajednički život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.