VERICA: Žena sme da se razvede 100 puta, da rodi decu različitim muškarcima, ali OVO NIKAKO NE SME

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 11:49

VERICA: Žena sme da se razvede 100 puta, da rodi decu različitim muškarcima, ali OVO NIKAKO NE SME

- Ako bih ja sada govorila o vrednostima jedne žene na socijalno prihvatljiv način, onda ja ne bih bila žena vredna komentara...

Naša najpoznatija modna dizajnerka Verica Rakočević sinonim je za uspeh u svetu mode, i neko je ko i u osmoj deceniji života ponosno ističe svoje godine, i otvoreno govori o svojim manama i vrlinama.

Mnogo puta je bila na meti osuda javnosti zbog razlike u godinama između nje i partnera Veljka Kuzmančevića, ali dizajnerka tome ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pridaje veliki značaj.

- Za mene je sa jedne strane smešno kada ljudi pominju godine. Najgori teror zbog godina trpe žene. Ja imam 73 godine, meni kad kažu da sam baba, to je stvarno tako. Imam šestoro unučadi. Sama činjenica da ste vi u stanju da ženi od 40 godina kažete da je baba je poražavajuće. I ja sam tu kao neki hajduk stala u odbranu svih žena. Mislim da je to jako nepravedno. Nisam čula nikada da za nekog muškarca od 50 godina kažu deda. Baba i deda ste kada imate unuke. Mladost se meri količinom snage koju imate i kojom možete da stvarate, mladost je u glavi - kaže Verica za "Telegraf.rs" i dodaje da vrednost jedne žene leži samo u tome koliko ona sama sebe poštuje, a ne u broju brakova, razvoda ili dece koju ima.

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

- Ako bih ja sada govorila o vrednostima jedne žene na socijalno prihvatljiv način, onda ja ne bih bila žena vredna komentara jer sam se tri puta udavala, dva puta razvodila... Međutim, ja mislim da je vrednost jedne žene upravo u tome. Ako treba i da se razvede sto puta i da rodi osmoro dece sa osam različitih muškaraca, ali da zna da poštuje sebe i da ceni sebe i svoje vreme. Naravno, najlepša stvar je da se udate za druga iz škole i da njemu rodite decu i ostanete do kraja života, ali bajke baš i ne postoje u stvarnom životu. Tako da, vrednost jedne žene je upravo u tome koliko voli sebe - zaključila je ona.

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.