Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 22:41

VEOMA POTRESNE SCENE: Marko Janjušević UŠAO U SOBU u kojoj se njegov brat obesio, OVO je video

Evo šta se desilo kada je ušao u stan pokojnog Mihaila.

Marko Janjušević Janjuš je oko tri nedelje boravio u spoljnom svetu nakon što je njegov brat izvršio samoubistvo. Sinoć se vratio u "Elitu" i podelio je sa zadrugarima kakvu je porodičnu tragediju doživeo.

Janjuš je prvi put ispričao kakav je osećaj imao kada je ušao u stan pokojnog Mihaila Janjuševića u kom je izvršio samoubistvo. Janjuš je ispričao da je ušao u stan kako bi uzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mihailove stvari, a osećanja su mu bila stravična.

- Ne možeš da veruješ kada sam otišao da pokupim stvari od brata, ulazim u stan gde se sve to desilo... Brate, ko da je ispred mene... Ne možeš da doživiš taj osećaj, daleko bilo... To je brate... Kažu problemi, ljubavni... - ispričao je Janjuš Ivanu u spavaćoj sobi.

- Ne daj Bože, brate, ali šta ćeš, moraš da živiš - zaključio je Jaško.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BIO SAM U NJEGOVOM STANU, GDE SE SVE DESILO" Janjuš otvorio dušu u Eliti o bratu: "Ljubavni problemi, kažu..."

Izvor: Blic, 13.Jan.2024

Marko Janjušević Janjuš je oko tri nedelje boravio u spoljnom svetu, nakon što je njegov brat Mihailo počinio samoubistvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.