VEOMA JE JAK! Marinko Rokvić izašao iz bolnice, a evo šta kaže njegov sin Nikola o pevačevom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 18:54

"VEOMA JE JAK!" Marinko Rokvić izašao iz bolnice, a evo šta kaže njegov sin Nikola o pevačevom stanju

Na veliko iznenađenje, Marinko se već vratio i nekim fizičkim aktivnostima

Pevač Marinko Rokvić otpušten je iz Kliničkog centra Srbije, nakon operacije ciste koju je imao pre desetak dana, a oporavak je nastavio kod kuće.

On se sada oseća dobro, jer je sve prošlo kako treba, pa je pevač i Marinkov sin, Nikola Rokvić, ispričao kako mu teku dani nakon intervencije. Na veliko iznenađenje, najstariji Rokvić se već vratio i nekim fizičkim aktivnostima u granicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnosti i preporukama lekara.

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

- Marinko je, hvala Bogu dobro. Veoma je jak. Eto, čak deset dana posle operacije ide na brzi hod - rekao je Nikola.

Podsetimo, pevač je otišao na rutinski pregled u bolnicu, ali su ga doktori ipak zadržali na operaciji. Marinko se dobro oporavljao, ali još nije spreman da daje izjave za medije, pa je za to trenutno zadužen njegov naslednik.

A post shared by MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial)

Zbog pandemije koronavirusa, Rokvići su kod kuće, a o najstarijem članu porodice sada svi vode još veću brigu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.