VEOMA DIRLJIVO: Rada Manojlović RASPLAKALA svog obožavaoca pre nastupa - Evo i zbog ČEGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEOMA DIRLJIVO: Rada Manojlović RASPLAKALA svog obožavaoca pre nastupa - Evo i zbog ČEGA!

Emotivan susret u Hrvatskoj.

Popularna pevačica je jedna od atraktivnijih estradnih zvezda sa naših prostora, a sem što je dobrog izgleda poznata je i po učtivnosti i ljubaznosti gde god da se pojavi.

Ona jedna je od retkih zvezda s naše muzičke scene koja dođe sat vremena pred nastup, a ostane i posle njega da bi se slikala sa svojim obožavaocima.

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jul 15, 2018 at 10:45am PDT

Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo i nedavno u Hrvatskoj, gde je pevačica nastupala u jednom klubu.

Jedan od njenih vatrenih fanova je došao iz Italije da je sluša, pa se rasplakao kad ga je Rada poljubila u obraz i zahvalila mu se što ceni njen rad. On je bio oduševljen njenom prirodnošću, pa je obećao da će je od tada pratiti po celom svetu.

Dirljivo, zar ne?

PIPAO IZ PRVOG REDA, ODJEDNOM... Sloba se SLEDIO na Kijinom nastupu! NEPOZNATI DETALJI IZ BUDVE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.