VENČANICA SA ŠLEPOM DO BESKRAJA: Mariju Mikić otac držao pod ruku - mlada koja pleni i oduzima dah!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 19:08

VENČANICA SA ŠLEPOM DO BESKRAJA: Mariju Mikić otac držao pod ruku - mlada koja pleni i oduzima dah!

Predivno... Čestitamo!

Pop pevačica Marija Mikić danas sa svojim dugogodišnjim partnerom Jovanom Pantićem staje na ludi kamen, te će svoju ljubav krunisati brakom.

Romantično venčanje, kao iz bajke upriličeno je u jednom prestoničkom restoranu, a veliki broj zvanica se okupio kako bi mladencima uveličali slavlje.

Mlada muzička zvezda Marija Mikić zavetovaće se na večnu ljubav svom izabraniku Jovanu. Njihovo venčanje se, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što smo već naveli, održava u jednom elitnom prestoničkom restoranu, a obzirom na to da je njeno bajkovito venčanje do detalja isplanirano, pevačica je u skladu sa tim izabrala i svoju venčanicu.

Mlada se odlučila za lepršavu, belu venčanicu, koja se prostirala po podu, s detaljima koji su otkrili sve što je potrebno, te su sve oči bile uprte u nju i njenu lepotu.

Mariju je njen otac izveo pred medije, a njen osmeh pokazao je koliko je čekala da dođe ovaj dan.

Sa druge strane, mladoženja se odlučio za nepogrešivu klasiku - crno odelo, a od aksesoara tu su bile moderne naočare za sunčanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.