VELJKO STIGAO U PORODILIŠTE: Bogdana i sin Krstan izlaze iz bolnice, ponosni tata u rukama drži znamenje pokojnog oca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 11:09

VELJKO STIGAO U PORODILIŠTE: Bogdana i sin Krstan izlaze iz bolnice, ponosni tata u rukama drži znamenje pokojnog oca!

Nema veće sreće.

Bogdana Ražnatović, snaja Svetlane Cece Ražnatović, pre 4 dana na svet je donela drugo dete, sina Krstana.

Ponosni otac Veljko Ražnatović danas je stigao ispred privatne beogradske klinike u kojoj se Bogdana porodila, jer bi mama i beba danas trebalo da napuste porodilište.

Veljko je došao sam svojim automobilom, a u rukama je nosio istu nosiljku za bebe u kojoj su pre 3 godine iz porodilišta izveli sina prvenca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Željka.

Pomenutu nosiljku je dizajnirala britanska pevačica Paloma Fejt, a njena cena zajedno sa kolicima i torbom na sniženju iznosi 1.243 američkih dolara evra, stoji na sajtu „Buyma.us“.

Podsećanja radi, tigar je bio prepoznatljivo obeležje pokojnog supruga Svetlane Ražnatović Cece i oca Veljka i Anastasije Ražnatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.