VELJKO BESAN KOMENTARISAO LUNINO PEVANJE: Zamolio bih vas da se vratite u REALNOST! OŠTRO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKO BESAN KOMENTARISAO LUNINO PEVANJE: Zamolio bih vas da se vratite u REALNOST! OŠTRO! (FOTO)

Ne da na svoje...

Luna Đogani je nakon izlaska iz "Zadruge 2" uplovila u pevačke vode, a njen hit "Deveti krug" ušao je u uši svim generacijama podjednako!

Kako je rešila da tu ne stane, Luna je izdala novu pesmu pod nazivom "U ljubavi luda", koja je mnoge oduševila i nema sumnje da već postaje popularna.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 11, 2019 at 1:40am PST

Na društvenim mrežama, Luna i njena karijera su glavna tema, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogi je porede sa njenom bivšom drugaricom Anastasijom Ražnatović.

Veljko Ražnatović, Cecin sin a Anastasijin brat, koji je opet ujedno i Lunin prvi dečko, nakon poređena njegocve sestre i Lune rešio je da se oglasi i iznese svoje mišljenje.

- Pokidala! Luna ima X faktor o kom Anastasija može samo da sanja. Džaba joj mama Ceca (nanogica) - fanovi su isprozivali Ražnatoviće.

- Rezultati su dokaz uspeha i dragi Gospod sve vidi. Eto gde je jedna Anastasija Ražnatović bez x faktora i gde je simbol srpstva i srpske muzičke scene Svetlana Ražnatović. Luni iz naše kuće želimo sve najbolje u daljoj karijeri od srca. A druge bih zamolio da se vrate u realnost - bio je osujećen Veljko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA NE PROLAZI: Nakon 9 meseci od Šabanove pogibije, Gordana je svoju BOL iskazala ovako... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019

Ljubav je to....Šaban Šaulić, nekrunisani kralj narodne muzike, nastradao je u februaru ove godine u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Ova vest pogodila je mnoge koji su ga voleli i rado slušali njegovu muziku, a njegova porodica i dalje ne može da se pomiri sa tim da ga više nema...A...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.