VELIKO SLAVLJE u domu Ražnatovića: Veljko ponosno čestitao supruzi Bogdani: Živote moj, majko tigrova

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 15:22

VELIKO SLAVLJE u domu Ražnatovića: Veljko ponosno čestitao supruzi Bogdani: "Živote moj, majko tigrova"

Ne krije koliko voli svoju partnerku.

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović, danas proslavlja svoj 28. rođendan.

Bogdana je treći put trudna i uskoro će na svet doneti njihovog trećeg sina s obzirom da je u osmom mesecu trudnoće. Naslednik će dobiti ime Ilijan.

Snajka naše balkanse zvezde Cece Ražnatović, Bogdana, slavi rođendan, a tim povodom joj je prvi čestitao suprug Veljko, a potom i njegova sestra Anastasija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Veljko je objavio na svom Instagram storiju kako je iznenadio svoju izabranicu punom kutijom crvenih ruža, a iznad njih je belim ružama ispisano: "Volim te", ali i tigrićem koji je bio prikačen uz cveće.

Srećan rođendan živote moj, majko tigrova - napisao je Veljko u opisu fotografije i dodao emotikon crvenog srca.

Nakon Veljkove čestitke, usledila je i Anastasijina. Ona je podelila Bogdaninu i njenu fotografiju na pomenutoj društvenoj mreži uz poruku:

Snajkić moja najbolja i najlepša srećan rođendan! Volimo te.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.