VELIKO SLAVLJE U KUĆI ĐOGANIJEVIH! Unuka u dedinom zagrljaju, lep povod za okupljanje cele porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 23:33

VELIKO SLAVLJE U KUĆI ĐOGANIJEVIH! Unuka u dedinom zagrljaju, lep povod za okupljanje cele porodice

Slavlju nikad kraja!

Estradni umetnik, Gagi Đogani, danas puni 52 godine, a svoj rođendan obeležio je u krugu najbližih.

Sa njim su bile ćerke Nina i Luna, ali i Lunina starija ćerka Mia.

Mala Mia je sa dedom Gagijem oduvala svećice sa torte, a onda se naljutila na njega jer je želela da to uradi samo ona. Snimak je ubrzo objavila Nina Đogani uz opis "Deda je sve pokvario", i time nasmejala svoje pratioce.

Da podsetimo, Gagijeva ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna je prošle nedelje na svet donela svoju drugu ćerku, kojoj su ona i njen suprug Marko Miljković nadenuli ime Lana.

U toku tog dana Gagi se pojavio ispred zgrade u kojoj mu stanuju ćerka i zet u društvu svoje verenice, nakon čega su se uputili na proslavu u kafanu gde je bila i njegova bivša supruga i Lunina majka, Anabela Atijas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.