VELIKO IZBACIVANJE U PAROVIMA - ČISTKA: Benjamin se uhvatio za glavu kad je video da je PRVI na listi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO IZBACIVANJE U PAROVIMA - ČISTKA: Benjamin se uhvatio za glavu kad je video da je PRVI na listi

Počelo je.

Produkcije rijaltija "Parovi" je najavila veliku čistku i vanredno izbacivanje iz luksuzne zemunske vile - najmanje dvoje učesnika napustiće dalje takmičenje. Voditeljka Anđela Lakićević je otkrila ko ima najmanje SMS glasova za izlazak iz šoua, tačnije ko je prvi na listi.

- Najmanji procenat glasova ima takmičar sa 3, 2 odsto je Benjamin Spahović - rekla je Anđela, a onda je saopštila da to što je Benjo prvi, ne znači i da je bezbedan: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Iako je na prvom mestu po najmanju glasova, i dalje nije siguran, jer će možda svi izaći iz vile večeras - zaplašila je voditeljka takmičare.

Međutim, kako već danima govori da mu se više ne ostaje u rijalitiju, MMA borac se uhvatio za glavu, negodovajući što je na prvom mestu.

U nastavku, Lakićevićeva je ubrzo otkrila i ko je prvi učesnik koji napušta vilu "Parovi".

Prva takmičarka koja izlazi iz vile, poznata je po seks aferi. Publika je glasala putem društvenih mreža, a pored Benjamina, takmičari koji i dalje nisu sigurni, ali imaju najmanji procenat negativnih glasova su Conja i Šmizla.

- Sa 19, 4 odsto vaših glasova, prva takmičarka koja će napustiti vilu je Milica Štavljanin - rekla je Anđela, a to je obradovalo mladu Kruševljanku, te je odmah upitala:

- Da li mogu da odem da spakujem stvari - rekla je izbačena, a njena drugarica Aleksandra Saška Karailjaz ostala je u šoku jer je napušta rijaliti drugarica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.