VELIKI ŠEF putem produkcije poslao učesnicima Elite hitno naređenje, čeka ih veoma važan zadatak

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 17:02

VELIKI ŠEF putem produkcije poslao učesnicima "Elite" hitno naređenje, čeka ih veoma važan zadatak

Trk za crni sto.

Veliki šef se putem produkcije obratio "elitarima" sa hitnim naređenje, čeka ih veoma važan zadatak.

Pismo je pročitala ovonedeljni vođa, Anita Tomić.

Veliki šef poslao je učesnicima "Elite" važno pismo u kojim ih je obavestio u novom zadatku koji imaju ove subote. Naime, takmičari svake nedelje dobiju temu za glasanje, pozitivinu u negativnu, a danas su morali da biraju najpodmuklije osobe.

Draga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Elito, gledaoci su stekli mišljenje o vama, a sada je red da vi date sud i kažete ko je po vašem mišljenju najpodmuklija osoba. Svako od vas će birati po tri osobe. Potrudite se da vaš izbor bude pravedan i ne obazirite se ko je za koga glasao. Osim toga, salon će biti otvoren za grupu ''arheologa'', zato je važno da oni prvi glasaju. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa.

Publika takođe glasa svake nedelje, a voditeljka u emisiji "Pretres nedelje" saopšti rezultate koji uvek naprave pometnju među "elitarima", jer prema tome odokativno mogu da osete puls naroda i procene ko je favorit, a ko i ne baš toliko voljen među publikom koja verno prati svaki njihov pokret.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.