VELIKI ŠEF NIKAD SUROVIJI! Iznenadio zadrugare pismom, niko nije očekivao OVAKVE KAZNE - Sve poništeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 15:37

VELIKI ŠEF NIKAD SUROVIJI! Iznenadio zadrugare pismom, niko nije očekivao OVAKVE KAZNE - Sve poništeno!

Džaba su se trudili.

Nakon odigrane igrice koju je Veliki šef zadao zadrugarima, u Belu kuću stiglo je pismo kom se zadrugari nisu nadali.

- Zadrugari, u pismu u kom su bila objašnjena pravila jasno je pisalo da baloni ne smeju da se pipaju rukama i da se ne smete pomagati rukama. S obzirom na to da je većina zadrugara držala svoje ruke na zadrugaru ispred i pomagali se rukama, doneli smo odluku da igru poništavamo. S obzirom na to da je većina vas kršila pravila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžete sa po 500 dinara. Veliki šef - pročitala je Mima.

Ovo je sve iznenadilo i razočaralo.

Kako je sve izgledalo pogledaje u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.