VELIKI ŠEF BEZ MILOSTI: Zadrugari napravili HAOS, ODMAH stiglo pismo - MOMENTALNO su se smirili (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI ŠEF BEZ MILOSTI: Zadrugari napravili HAOS, ODMAH stiglo pismo - MOMENTALNO su se smirili (VIDEO)

Zaslužili su!

Zadrugari su danas imali sastanak tokom kog su morali da etiketiraju jedni druge, s obzirom na to da ovaj izazov nisu pre sedam dana priveli kraju. Nakon višečasovnog sastančenja, Zorica Marković je pobesnela i pobacala papire u kantu, a Ermina Pašović je gađala flašom Mensura Ajdarpašića i potpuno ga isprskala.

Odmah je reagovao Veliki šef koji je poslao pismo i ukućane rijaliti programa "Zadruga" obavestio da su kažnjeni smanjenjem budžeta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za narednu nedelju.

- Zadrugari, kažnjeni ste smanjenjem budžeta od po 1500 dinara zbog nezavršenog zadatka. Veliki šef - glasilo je pismo.

- Nemate ni pozdrav - dodala je Milica Kemez koja je čitala ovo pismo, pa počela da besni na cimere: Šta "Bravo"? Svaki put ovo radite - dodala je Kemezova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.