VELIKI POVRATAK! Svi su je priželjkivali - KONAČNO JE VRAĆENA U RIJALITI! Šok za sve, kreće LUDILO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2019, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POVRATAK! Svi su je priželjkivali - KONAČNO JE VRAĆENA U RIJALITI! Šok za sve, kreće LUDILO!

Haos počinje!

Večeras je u "Zadruzi" organizovano vanredno ubacivanje. Bilo je dosta nagađanja po društvenim mrežama ko će to biti, a sada se u studiu pojavila Marija Kulić.

Ona je priznala da je ohladila glavu i da se vraća u Belu kuću, ovoga puta bez ćerke Miljane, unuka Željka i zeta Lazara Čolića Zole.

Što se tiče Miljane, otkrila je da je njen plan bio da isproba život sa Zolom van rijalitija, jer su planirali svadbu u šou a nije bila sigurna kako funkcionišu kada nema kamera.

Kulićeva i Zola su iznajmili stan i sada žive zajedno, više nisu u porodičnom domu u Nišu, a sve detalje možete poslušati u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MILJANA I ZOLA PLANIRAJU SVADBU" Marija Kulić se vrazila u "Zadrugu 2", pa otkrila zašto Lazara NE MOŽE DA TRPI

Izvor: Blic, 24.Mar.2019

Marija Kulić nakon što je sa Željkom napustila rijaliti "Zadruga 2" rešila je da se bez ćerke Miljane i bebe vrati na luksuzno imanje u Šimanovcima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.