VELIKI POVRATAK SLAVICE ĆUKTERAŠ! Pevačica se izmenila do neprepoznatljivosti, a tu je i nova pesma

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POVRATAK SLAVICE ĆUKTERAŠ! Pevačica se izmenila do neprepoznatljivosti, a tu je i nova pesma

Nikad bolje nije izgledala!

Iako je bila jedna od najvećih nada Saše Popovića kada je otpočeo projekat "Zvezde Granda", Slavica Ćukteraš se povukla sa muzičke scene ne bi li se posvetila ćerkici Viktoriji i suprugu Vladimiru Avramovu.

HIT GRADSKE PRIČE I DALJE PEVATE: Otpašće vam VILICA kada vidite kako Elma izgleda posle 10 godina

Ćerka Viktorija nedavno je napunila godinu dana, a bivša pevačica najviše vremena provodi sa njom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o čemu svedoče i objave na društvenim mrežama.

Pevačica je izgleda rešila da se "vrati u sedlo". Na Instagramu je objavila najavu za svoju novu pesmu i spot pod nazivom "Da bih s tobom ostala", a video prate i fotografije na kojima se vidi Slavičina totalna transformacija:

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on May 27, 2018 at 4:31am PDT

Ona je u izazovnoj elegantnoj haljini, a kada vidite slike, priznaćete, kako nikada bolje nije izgledala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.