VELIKI POVRATAK: Na imanje se vraća ON, koji je prethodnog puta napravio POMETNJU - Produkcija pali vatru

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 16:41

VELIKI POVRATAK: Na imanje se vraća ON, koji je prethodnog puta napravio POMETNJU - Produkcija "pali vatru"

Vreme je da igra počne.

U Beloj kući je, sudeći po noćašnjem "Pretresu nedelje", nikad više tenzija i sukoba - brojne tajne isplivale su na videlo, zbog čega su usledile nove rasprave učesnika "Elite", a večeras ih očekuje znatno drugačija noć.

Naime, većeras će se, kao i svakog utorka, u Šimanovcima održati još jedna žurka, koja će se uživo prenositi na TV Pink odmah posle emisije "Amidži šou".

Učesnike "Elite" ove noći dobro će prodrmati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popularni di-džej Neba, a nema sumnje da sledi provod za pamćenje i noć o kojoj će se u "Eliti" govoriti u danima koji su pred nama.

DJ Neba se ponovo vraća na imanje i ne sumnjamo da će žurka biti takva, da ćemo sutra imati pregršt vesti za vas.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.