VELIKI POVRATAK ANE ĆURČIĆ - objavila da je deo nastavka: Obožavaoci oduševljeni jer će moći da je gledaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 18:40

VELIKI POVRATAK ANE ĆURČIĆ - objavila da je deo nastavka: Obožavaoci oduševljeni jer će moći da je gledaju

Ovo se čekalo.

Ana Ćurčić, bivša partnerka Zvezdan Slavnića, najavila je na svom Instagram profilu veliki povratak, te da će večeras nastaviti sa raskrinkavanjem istine o njenom životu.

Naime, Ćurčićeva je svojim pratiocima dala priliku da joj postave pitanje na Instagramu, na koje je ona dugo odgovarala, a potom kako se umorila, donela odluku da nastavi to večeras.

Ana je odgovorila na nekolicinu pitanja o njenom životu, Aci Buliću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslovanju i salonu, ali i mnogim drugim pikanterijama iz života. No, ostalo je još dosta pitanja na koja nije stigla od umora da odgovori, pa je svojim pratiocima najavila da će to uraditi večeras:

- Obećavam nastavljam večeras - napisala je Ana Ćurčić na Instagramu.

Šta će nam Ana sve otkriti ostaje nam da se strpimo još par sati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.