VELIKI PODSTICAJ DA NASTAVI DALJE: Breskvica o maloj, ali JAKOJ PODRŠCI koju je dobila od ovih kolega za Gnezdo orlovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 08:57

VELIKI PODSTICAJ DA NASTAVI DALJE: Breskvica o maloj, ali JAKOJ PODRŠCI koju je dobila od ovih kolega za "Gnezdo orlovo"

Presrećna zbog lepih reči, nije oklevala da ih podeli.

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, jedna je od ovogodišnjih izvođača koji će se takmičiti za ulogu predstavnika Srbije na festivalu "Pesma za Evroviziju" u Malmeu.

Numera koju će izvoditi nosi naziv "Gnezdo orlovo", a našla se na meti mnogih komentara zbog svog specifičnog teksta.

Ona se povodom ovoga i ranije oglasila rečima da su je optužbe da peva o genocidu dovele i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do suza, ali nakon toga su joj stizale poruke podrške.

- Nije nažalost puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro koji jesu, jako sam im zahvalna - rekla je Breskvica.

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

- Sanja Vučić je neko ko je od prvog trenutka kad sam joj saopštila da ću da se prijavim, bila tu uz mene i pomogla mi milion puta, ispričala mi kako sve funkcioniše. Ona je ta koja me je baš podržala - rekla je ona.

- Takođe, Slobodan Radanović i njegova žena Jelena, stvarno ih pozdravljam puno. Oni su mi se javili, podržali me, dopada im se pesma - dodala je Anđela.

Posebnu sreću kod nje je izazvala činjenica da ju je podržava i koleginica Danica Crnogorčević.

- Bila sam srećna. Ja sam to podelila svuda i svima sam poslala. Kao, Danica je pričala o meni. Znači, meni je to bilo predivno. I posle mi se javila, naravno. Pohvalila me je i u porukama i pozvala me na koncert i sve. Tako da i ona i njen muž Ivan su stvarno divne osobe i mnogo ih volim. Ono što ljudi možda ni ne znaju, ali ja konstantno slušam njenu muziku. Na primer, u kolima, kao vide me u kameri, auto sa spoilerom, ja vozim i slušam Danicu Crnogorčević. Ja stvarno nju mnogo volim i baš mi je drago što me je podržala - uz osmeh je dodala.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.