Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 08:51

VELIKI FAVORIT IZBAČEN IZ ZADRUGE - nema pošteđenih kada je reč o izboru pobednika u rijalitiju: Veliki šok

Nedostajaće.

Nakon Žane Đorđević i Slađe Lazić, voditeljka Ivana Šopić je ponovo ušla u Belu kuću jer je došlo vreme da još jedan zadrugar napusti velelepno imanje.

Voditeljka je podigla Miljana Vračevića:

Očekujem da vidim decu, to mi je najbitnije. Verujem da su i moja deca i moja žena i priatelji ponosni na mene. Bio sam ono što jesam, ali ovo štop nisam video decu mi je teško. Ja sam branio neke ljude, takav sam, terao sam pravdu. Srčanost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je uvek koštala, pa će i sada verovatno. Nisam bio ni u gornjem ni u donjem domu. - rekao je Miljan.

Nakon toga Ivana je podigla Ivana Marinkovića.

Naslutio sam. Svi koji smo sada ovde, iskreno mislim da svi zaslužuju, sve je otvoreno. Nema nikakv puls od spolja, ali mi nešto govori da su pohvalili moj odnos sa Željkom, ali da bude loš plasman, onda verovatno jesu. Moj odnos sa Željkom je krenuo lagano, i jedva čekam da se nastavi - rekao je Ivan.

Ovde sam pokazala naivnost i iskrenost. Ne bih volela da napustim i te kako sam zaslužila da ostanem. Ja se borim za sebe, i za sebe sam se borila. IZadruga 6 mi je obeležila život. Bitna mi je podrška, da su me shvatili kao iskrenu i do toga mi je jako stalo. Meni plasman nije toliko bitan.

Aleksandra Nikolić je naredna podignuta.

Ja ne volim da pričam o svom životu, ne volim patetitku i da glumum žrtvu kao Ana, ja sam iskrena. - dodala je Aleks.

Ivana je potom podigla Maju Marinković.

Ja znam šta sam ja pokazala, čista sam u svemu, ali iskreno ja znam sve, ljudi su prepoznali da sam ja iskrena,. - rekal je Maja.

Aleksandru nisam nikada doživljalva kao ona mene, ali sve je to do naroda,. Ne utičemo mi an to

Ivana je saopštila zadrugarima da Miljan Vračević napušta Zadrugu 6.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.