VELIKA TUGA: Zadrugaru preminula majka, a on joj se obratio snažnom porukom: Borila si se do POSLEDNJE SEKUNDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 19:25

VELIKA TUGA: Zadrugaru preminula majka, a on joj se obratio snažnom porukom: "Borila si se do POSLEDNJE SEKUNDE"

Bila mu je veliki oslonac u životu.

Fudbaler i rijaliti učesnik Lazar Jeremić Jera nedavno je podelio tužne vesti o smrti svoje majke. U potresnom storiju na društvenim mrežama, Lazar je odao počast svojoj majci, izrazivši duboku tugu zbog njenog odlaska.

On je istakao snažnu emotivnu vezu koju je imao sa svojom majkom, naglašavajući koliko mu je nedostajala.

Uz ovu tužnu vest, otkriveno je da porodica nije želela da otkrije Lazaru detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o majčinoj bolesti, kako bi ga zaštitila od dodatnog stresa i brige. S obzirom da je Lazar često putovao zbog svog fudbalskog angažmana, odlučeno je da mu se skriveni detalji o majčinoj bolesti ne otkriju, čime se pokazuje briga porodice za njegovo emocionalno blagostanje.

Naša majka je jutros poslednji put zaspala. Naše majke više nema. Jutros je otišao deo nas. Otišla si da se ne mučiš. Otišla si na neko lepše mesto. Čuvaj mi se, počela si novi život!Neka te andjeli čuvaju majko moja! VOLE TE SINOVI ZAUVEK! - napisao je Jera i dodao:

Zašto tako mlada. Znam da si mnogo jaka i znam da si se borila do poslednje sekunde. I juče kada smo bili zajedno znam da si htela da pobediš bolest. Ali ovog puta je bila jača. Čuvaj se tamo sada si zdrava ponovo si se rodila. Čuvaaaj seeee. Volim te - napisao je fudbaler.

Majka Lazara Jeremića sahranjena je uz prisustvo svojih najdražih 6. marta na groblju u Maloj Krsni.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.