VELIKA TRAGEDIJA - IZGUBILI SU BEBU: Voditelj Srđan Predojević i njegova supruga pretrpeli OGROMAN GUBITAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 18:42

VELIKA TRAGEDIJA - IZGUBILI SU BEBU: Voditelj Srđan Predojević i njegova supruga pretrpeli OGROMAN GUBITAK

"Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo."

Voditelj Srđan Predojević je godinama u medijima, gledali smo ga na mnogim televizijama, a pre nekoliko meseci bio je u centru pažnje nakon što je dobio otkaz na TV Prva.

On malo priča o svom privatnom životu, iako je često prisutan u medijima, ali je javnosti jedino poznato da je oženjen. On i njegova supruga Mirjana imaju dvoje dece – Stefana i Sofiju.

2012. godine izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bebu. Zbog teške emotivne situacije, Predojević je jednom prilikom samo potvrdio tu vest, ali nije želeo opširno o tome da govori.

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic)

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala- rekao je tada Srđan za domaće medije, a preneo Informer.

Podsetimo, Mirjana je pravnica po zanimanju, godinu dana je mlađa od voditelja, a iako su dugi niz godina zajedno, par je tek 2014. odluči i da se venča.

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic)

Sudbonosno "da" izgovorili su u Parizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.