VELIKA TAJNA PORODIČNOG BLAGA Zbog ovoga je Vojin Ćetković hteo da MENJA SCENARIO, nisu mu dozvolili

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 09:03

VELIKA TAJNA "PORODIČNOG BLAGA" Zbog ovoga je Vojin Ćetković hteo da MENJA SCENARIO, nisu mu dozvolili

Brando Gagić bio je fudbaler, golman, a ono što malo ko zna jeste da je Vojin, kada mu je ponuđena uloga u seriji, poželeo da promeni scenario.

Uloga Branda Gagića u seriji "Porodično blago" bila je jedna od prvih velikih rola Vojina Ćetkovića i  lik po kome ga i danas pamte mnoge generacije.

Naime, Ćetković je hteo da igra rukometaša, ali mu to nisu dozvolili. Jednom prilikom objasnio je i zbog čega.

- Kada sam došao na probno snimanje "Porodičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blaga", a imao sam 27 godina, pitali su me da li znam da branim. "Naravno", rekao sam, jer sam branio za školu, mali fudbal, istina kratko i smešno. Kako sam igrao rukomet, pitao sam da li Brando može da bude rukometaš. Objasnili su da ne može jer je u seriji "Bolji život" Vesna Trivalić igrala rukometašicu i da mora da bude fudbaler - rekao je svojevremeno Vojin Ćetković za domaće medije.

"Porodično blago" je jedna od najpopularnijih domaćih serija, koja je snimana i premijerno emitovana od 1998. do 2002. godine, i ima 62 epizode.

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.