VELIKA ŠEFICA ZAGRMELA: Evo šta je Milica Mitrović poručila novoj voditeljki Zadruge nakon prve emisije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2023, 10:49

VELIKA ŠEFICA ZAGRMELA: Evo šta je Milica Mitrović poručila novoj voditeljki "Zadruge" nakon prve emisije

Kratko i jasno!

Darko Tanasijević i nova voditeljka "Zadruge", Maša Mihailović, sinoć su u emisiji "Narod pita" ugostili pobednicu šeste sezone, Aleksandru Nikolić.

Novo TV lice "ružičaste televizije" se odlično snašlo u vođenju popularnog formata, a svoje oduševljenje nije krila ni direktorka i vlasnica televizije "Pink", Milica Mitrović.

Velika šefica oglasila se na društvenoj mreži Instagram i poslala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podršku svojoj zaposlenoj.

- Bravo, Mašo! Fantastična si  - napisala je Milica uz fotografiju Mihailovićeve.

Mnogi komentarišu da se Maša odlično snašla u ovoj ulozi i da je tokom cele noći postavljala zanimljiva pitanja gošći. Međutim, mnogi su primetili da je voditeljka imala tremu (detaljnije OVDE).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.