VELIKA RADOST U DOMU TARE SIMOV! Nakon uspešne saradnje sa Miljanom Kulić zadrugarka podelila lepe vesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 07:22

VELIKA RADOST U DOMU TARE SIMOV! Nakon uspešne saradnje sa Miljanom Kulić zadrugarka podelila lepe vesti!

Sve joj u životu ide!

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić pre tri dana je otvorila profil na TikTok-u i redovno drži lajvove, gde zarađuje novac tokom mečeva sa poznatim influenserima.

Miljana je imala meč sa bivšim cimerom Mensurom Ajdarpašićem, a potom i sa Tarom Simov nakon čega je dobila sankciju, o čemu smo već pisali.

Nedugo nakon što se priključila TikTok-u i tzv. mečevima, nekadašnja zadrugarka je brzo dospela na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo mesto. Osvojila je srce publike i mnogo različitih poklona.

Tara Simov je, nakon podeljenih iskustava sa novom kraljicom mreže otkrila oi to da Miljana planira da joj daruje poseban poklon.

- Miljana Kulić hoće da nam pokloni kucu - oduševljeno je napisala Tara kao opis uz video na kome se vidi prelepo štene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.